Selecteer een pagina

De Situatie

 • Net als bij veel andere bedrijven startte Taxicentrale Den Haag met een gratis Google AdWords-campagne van Google. Deze opstelling is niet veel gericht en vereist veel optimalisatie om de best mogelijke resultaten te krijgen. Om dit te doen, moet men echt goed geïnformeerd en ervaren zijn met AdWords om maximale prestatiewaarden te bereiken.
 • Google werkt als een veiling, waar prijzen niet vast zijn maar continu veranderen, afhankelijk van het gedrag van andere deelnemers, en van uw eigen. Tegelijkertijd veranderen ook de regels van de veiling. Dit is een omgeving waarin men moet werken en de nieuwste ontwikkelingen bij moet houden om optimale
  resultaten van de investering te krijgen.
 • Later begreep de klant dat een door Google gratis aangeboden basiscampagne hem niet veel waarde opleverde. Toch wist en zag hij dat iedereen op Google was waar hij ook een plek moest vinden. Toen werden we uitgenodigd om te helpen.

Het Resultaat

Dankzij onze uitgebreide expertise met Google Ads en onze ervaring met andere taxibedrijven hebben we de campagne kunnen optimaliseren door:

 • Nieuwe zoekwoorden toe te voegen, deze te monitoren en prestaties continu te verbeteren
 • Advertenties herschrijven om ze relevanter te maken voor zoekers
 • Zoekwoorden met lage prestaties of hoge irrelevantie eruit te filteren
 • Gebruik te maken van best practices (waaronder het toevoegen van een CALL NOW-knop voor mobiele campagnes die de conversies aanzienlijk verhoogt,
  vooral binnen deze branche).
 • Als gevolg hiervan daalden de kosten per lead met een factor 3.
 • Duidelijke rapporten met verbeterde cijfers gaven onze klant meer vertrouwen om verder te investeren in Google AdWords. TCDH heeft het dagbudget met een factor 7 verhoogd ten opzichte van het startpunt en met onze voortdurende ondersteuning presteren deze campagnes nog steeds gestaag.

 

 

Hallo! Mijn naam is Feisal. Ik ben uw persoonlijke online marketing manager. Ik zou graag wat ideëen met u willen delen.Geinteresseerd in een informeel gesprek?
CONTACTEER MIJ VOOR EEN GRATIS CONSULTATIE

* We spammen niet, noch delen we uw gegevens met derden

Contactgegevens

Feisal Hensbergen

+31 (0) 20 – 894 3460

[email protected]

LinkedinSkype